Zoals beschreven in dit artikel kan je eenvoudig inzien hoeveel sollicitanten je hebt voor een uitgevraagde dienst.

In je rooster open je je uitgevraagde dienst en klik op de roze knop Bekijk sollicitanten om de sollicitanten van de desbetreffende dienst in te zien.

Heb je de juiste werker gevonden?

1. Klik op zijn/haar profiel;

2. Vervolgens op de groene knop Neem deze sollicitant aan;

3. Ga akkoord met de plaatsingsbevestiging;

4. Nadat je de werker hebt aangenomen ga je terug naar je rooster overzicht;

5. Bij de vervulde dienst zie je dat er een vinkje naast het icoontje van de persoon wordt weergegeven ter indicatie dat de dienst is vervuld.

Open de dienst om aanvullende informatie zoals foto en contactgegevens in te zien van de werker.

Wij informeren de werker wanneer hij of zij is aangenomen.