Je kunt in één keer voor langere tijd omzet importeren in L1NDA.

1. Ga naar Kantoor en klik onder Personeelsadministratie op Omzet invoeren;
  2.  Klik vervolgens rechts bovenin op Omzet invoeren;
  3. Kies nu een startdatum (we raden een maandag aan) en een einddatum (we raden een zondag aan) en klik op Download formulier;
  4. Je vult dat excel document dan in met de te boeken omzetten. Sla dat document vervolgens op.
  5. Bij stap 2 upload je datzelfde bestand en klikt daarna op Upload formulier.
  6. Klik tenslotte op Opslaan om de omzetten door te voeren.

Heeft u het antwoord gevonden?