In L1NDA kun je instellen dat je alleen je eigen diensten kunt inzien.

• Klik op L1NDA links bovenin en dan op Rooster;

• Klik vervolgens op het hamburger menu links bovenin (het roze omlijnde icoon is het hamburger menu);

• Vervolgens krijg komt links in je scherm een pop-up naar voren, hier dient Alleen mijn diensten aangevinkt te staan als je alleen je eigen diensten wilt zien (zie afbeelding).

• Wanneer je alle diensten wilt zien, mag je Alleen mijn diensten uitvinken.

LET OP!
Dit kun je alleen in de webversie aan- en uitzetten én niet in de mobiele app.