I vår standardinstallation ingår alltid:

• Installation av laddbox och anslutning till elcentral av våra utvalda installatörer

• Upp till 10 meters kabeldragning ovan mark mellan elcentral och laddboxens placering

• En håltagning ingår i följande material: Trä, gips, lättbetong eller tegel

• 10 meter trefas kabel (5x2.5mm2) även om boxen endast hanterar 1-fas

• Montering av laddbox på vägg

• Driftsättning och test av laddboxen så att allt fungerar som det ska.

Här kan du läsa mer om vart vi utför installationer och hur en installation går till.