Snelle start voor medewerkers
Overig
Learned werkt niet in Internet Explorer?

Waarom werkt Learned.io niet in IE?

Rick Kuijf avatar
Geschreven door Rick Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is erg duur om software te ontwikkelen voor 'oude' browsers. Daarom is Learned.io alleen beschikbaar in de modernere browsers. Als u nog steeds op Internet Explorer vertrouwt, upgrade dan naar 'Edge'. Dit is mogelijk voor alle Windows 10-gebruikers. Als je nog steeds op Windows 7 of 8 vertrouwt, schakel dan over naar Firefox of Chrome.

Microsoft Edge (codenaam "Spartan") is een grafische webbrowser ontwikkeld door Microsoft en opgenomen in Windows 10, Windows 10 Mobile en Xbox One-apparaten, ter vervanging van Internet Explorer als de standaardwebbrowser op alle apparaatklassen. Volgens Microsoft is het ontworpen als een lichtgewicht webbrowser met een layout-engine die is gebouwd rond webstandaarden.[6]Edge omvat integratie met Cortana, annotatietools en een leesmodus.[7]

Edge ondersteunt geen ActiveX of Browser Helper Objects zoals Internet Explorer. Ondersteuning voor browserextensies is ontwikkeld en toegevoegd in preview-builds in maart 2016 en uitgebracht met de Windows 10-jubileumupdate op 2 augustus 2016. Microsoft Edge-extensies worden gedistribueerd via de Microsoft Store.