Chrome inspectie-tool installeren
Rick Kuijf avatar
Geschreven door Rick Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met behulp van de Google Chrome inspectietool kan je eenvoudig een analyse rapport opvragen van een webpagina of een programma.

Via deze link kan je de plugin downloaden voor Google Chrome.

Mac
Door na de installatie voor een mac op cmd+option+i te drukken (terwijl je in Google Chrome zit) verschijnt het scherm met de informatie.

Windows
Bij windows druk je op Command+Shift+c (terwijl je in Google Chrome zit) voor het informatiescherm.

Kijk vervolgens op de tab 'console' voor de informatie.