Alle collectiesFAQOntwikkelgesprekkenAdmin
Hoe verwijder ik een coach uit een actieve gespreksronde?

Admin

Team Learned avatar
Geschreven door Team Learned
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een coach te verwijderen in een actieve gespreksronde, moet je de gespreksronde openen via de pagina Ontwikkeling - Gesprekken - Gesprekscyclus.

Scroll naar beneden naar de lijst aan deelnemers en vind de deelnemer waar de coach verwijderd moet worden. Gebruik de knop met de 3 bolletjes rechts in beeld: Update gevraagde coach & Update gevraagde gesprekscoach en verwijder de coach. Door desbetreffende coach hier te verwijderen, verdwijnen de taken op het home scherm van deze coach.

Meer info over het updaten van een gespreksronde? Lees Het managen van een ontwikkelgesprek