Alle collectiesFAQOntwikkelgesprekkenAdmin
Hoe voeg ik een coach toe aan een lopende gespreksronde?

Admin

Team Learned avatar
Geschreven door Team Learned
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een coach toe te voegen aan een actieve gespreksronde, ga je naar de pagina - Ontwikkeling - Gesprekken - Gesprekscyclus - open het gewenste gesprek.

Op de overzichtspagina klik je bij de medewerker waar de coach aan toegevoegd moet worden op de 3 bolletjes helemaal rechts. Kies vervolgens Update gevraagde coaches / Update deelnemers en voeg de gewenste coach toe aan het gesprek bij deze medewerker.

Meer info over het updaten van een gespreksronde? Lees Het managen van een ontwikkelgesprek