Alle collectiesFAQOntwikkelgesprekkenCoach
Hoe kan ik de datum van een ontwikkelgesprek aanpassen?

Coach

Team Learned avatar
Geschreven door Team Learned
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het wijzigen van de datum van een ontwikkelingsgesprek kan alleen door de gesprekscoach worden gedaan.

Wanneer je de gesprekscoach in dit ontwikkelgesprek bent, dan kun je de geplande datum van het gesprek wijzigen door te gaan naar pagina Gesprekken - open het ontwikkelgesprek. Klik op Taken en klik op de voorgestelde datum. Er verschijnt een pop-up scherm waar je de voorgestelde datum en/of tijd wijzigen kunt wijzigen.

Wil je meer weten over hoe je een ontwikkelgesprek voert? Lees dan Het voeren van een ontwikkelgesprek als coach