Alle collectiesLearned Release Notes
Nieuw: Importeer medewerkers via CSV

Release note Augustus 2024

Paul Kuijf avatar
Geschreven door Paul Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben in deze zomermaanden een kleine, maar toch fijne, tussentijdse update voor jullie. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om nieuwe medewerkers aan Learned toe te voegen middels een CSV import ๐Ÿš€

๐Ÿ’ก Ook hebben we nieuws over aankomende nieuwe functionaliteiten voor het koppelen van Learned aan jullie personeelsadministratiesysteem. Kortom, lees verder voor meer informatie!

Importeer jullie medewerkers eenvoudig in Learned via CSV ๐Ÿ†•

Op jullie verzoek zit deze mooie functionaliteit er eindelijk in! Vanaf nu kun je los van de handmatige invoer, of het gebruik van een API koppeling, nieuwe medewerkers via een CSV bestand toevoegen aan Learned!

โ„น๏ธ Check dit artikel voor een uitgebreide instructie!

Belangrijke informatie over nieuwe integratiemogelijkheden โš™๏ธ

Over de komende maanden gaan we onze integratiemogelijkheden flink uitbreiden. Denk aan meer systemen om mee te koppelen en meer functionaliteiten per systeem.

De eerst stap in dit traject is dat je vanaf nu een 2de knop in de linker menubalk ziet Integraties (nieuw).

Let op het volgende:

• Voorlopig hoef je hier nog niks mee te doen. Jullie krijgen nader bericht van jullie CSM over wanneer we jullie integratie vanaf deze pagina gaan activeren.

• De integraties die we op die pagina samen aanmaken vervangen op ten duur jullie bestaande integratie. Wij begeleiden jullie hiermee en zorgen er uiteraard voor dat jullie bestaande processen gewoon blijven draaien en er geen informatie verloren gaat.

๐Ÿ‘‰ Meer informatie volgt!

Status Learned 3.0

Het is nog even geduld hebben, maar in Q4 kunnen jullie echt aan de slag met de nieuwste versie van Learned ๐Ÿš€

• Carriรจre: Genereer Skill & KPI based functieprofielen op basis van AI

• Performance: Een sterk verbeterde gebruikerservaring in de gespreksmodule

• Rapportages: Krijg als HR de inzichten die je nodig hebt in de low- en high performers met de geavanceerde Reporting module

๐Ÿ™Œ Check onze Product roadmap - Upcoming release voor meer informatie!