Dubbla dragningar
Linnea avatar
Skrivet av Linnea
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har det dragits 2 st dragningar från ditt konto denna månad så beror det med största sannolikhet på att ditt avtal förnyats och att vi i vanlig ordning tar betalt i förskott

- Kika i ditt försäkringsbrev för att se när din försäkring startade, ett avtal skrivs för ett år sedan förnyas det.

Försäkringsbrevet fick du på SMS i samband med att du tecknade försäkringen.

Obs! Du ska även ha fått ditt nya försäkringsbrev på SMS, har du inte mottagit detta så bör du kontakta oss för att uppdatera dina kontaktuppgifter.