Alle collectiesTips voor het bewerken
Hoe voeg ik een slogan toe aan mijn logo?

Tips voor het toevoegen van een extra tekstslogan aan uw logo-ontwerp.

Simon avatar
Geschreven door Simon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is eenvoudig om een slogan toe te voegen aan uw logo-ontwerp met behulp van het bewerkingspaneel van Logomaster.

Stapsgewijze handleidingen

1. Eerst beginnen we met een logo dat bestaat uit een icon en een bedrijfsnaam. Begin met het selecteren van de bedrijfsnaam zodat de bewerkingsopties verschijnen.

2. Klik vervolgens op de knop Dupliceren om een kopie van uw bedrijfsnaam te maken.

3. U kunt vervolgens de nieuwe tekst wijzigen.

4. U kunt ook proberen de lettergrootte te verkleinen zodat deze meer op een slogan lijkt in plaats van op de hoofdtekst.

5. Ten slotte kunt u de slogan naar het midden van uw logo slepen en neerzetten, zodat het eruit ziet als een compleet ontwerp.

Extra tips

1. U kunt het lettertype van uw slogan wijzigen door op de knop Lettertype bewerken te klikken.

2. Aangezien een slogan een uitgebreid onderdeel van uw ontwerp is, moet u het lettertype uit een vergelijkbare lettertypefamilie kiezen. Probeer te klikken op de knop Vergelijkbare lettertypen weergeven om een lijst met visueel vergelijkbare lettertypen te bekijken.

3. U kunt ook een lichter lettertype kiezen voor uw slogan, zodat deze de bedrijfsnaam benadrukt. (Als er geen alternatieve lettertypegewichten beschikbaar zijn voor een specifiek lettertype, kunt u de lijst met opties mogelijk niet zien)

Ik wens u veel leesplezier en veel plezier met het ontwerpen met Logomaster! Laat het ons weten als u nog vragen heeft. Ons team beantwoordt graag uw vragen.