Hur lägger jag till en slogan i min logotyp?

Tips om hur du lägger till en extra textslogan i din logotyp.

Simon avatar
Skrivet av Simon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är enkelt att lägga till en slogan i din logotyp med hjälp av Logomasters redigeringspanel.

Steg-för-steg-guider

1. Först börjar vi med en logotyp bestående av en ikon och ett företagsnamn. Börja med att välja företagsnamnet så att redigeringsalternativen visas.

2. Klicka sedan på knappen Duplicera för att göra en kopia av ditt företagsnamn.

3. Du kan sedan ändra den nya texten.

4. Du kan också försöka minska teckenstorleken så att den ser mer ut som en slogan istället för huvudtexten.

5. Slutligen kan du dra och släppa slogantexten till mitten av din logotyp så att den ser ut som en komplett design.

Extra tips

1. Du kan ändra teckensnittet för din slogan genom att klicka på knappen Redigera teckensnitt.

2. Eftersom en slogan är en utökad del av din design bör du välja typsnitt från en liknande typsnittfamilj. Försök att klicka på knappen Visa liknande teckensnitt för att se en lista med visuellt liknande teckensnitt.

3. Du kan också välja en lättare vikt för din slogan så att den betonar företagsnamnet. (Om alternativa teckensnittsvikter inte är tillgängliga för ett specifikt teckensnitt, kanske du inte kan se listan med alternativ)

Jag hoppas att du tycker om att läsa den här guiden och ha en lycklig design med Logomaster! Meddela oss gärna om du har ytterligare frågor. Vårt team svarar mer än gärna på dina frågor.