Tre enkla steg för att skapa en elegant logotyp

Följ den här enkla guiden för att skapa en elegant logotyp.

Simon avatar
Skrivet av Simon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Logomaster har tillhandahållit resurser för att skapa logotypdesign i en rad olika stilar. I den här artikeln vill vi skapa en elegant logotyp i 3 enkla steg. Följ den här guiden för att skapa din egen eleganta logotyp!

Steg 1 - Ställ in en mörk bakgrund med en elegant ram

1. Markera rutan för bakgrundsfärg och välj en mycket mörk färg som bakgrund.

2. Välj en ram från dessa eleganta resurser på bakgrundsfliken.

3. Ställ in en ljusguldfärg för ramen. Jag valde CCB900.

Steg 2 - Lägg till ditt varumärke med ett elegant teckensnitt

1. Nu har du bakgrunden och ramen. Du kan lägga till ditt varumärke genom att välja fliken Text till vänster.

2. Välj från kategorin Classic. De borde se bra ut på denna design.

3. Jag valde ett djärvare teckensnitt för varumärket.

4. Och ställ in en vit färg för texten.

5. Du kan också lägga till lite bokstavsavstånd i texten.

Steg 3 - Lägg till en slogan med ett modernt teckensnitt

1. För slogan kan du upprepa steget ovan för att lägga till en text. Jag kommer att välja från sans-serif-kategorin som ger en modern stil till min design.

2. Jag valde teckensnittet arimo-regular. Eftersom höjden på det här teckensnittet inte är för högt tror jag att det skulle vara fantastiskt att fungera som en slogantext.

3. Jag minskar teckenstorleken på slogantexten och ger den också en vit färg.

4. Du kan sedan försöka öka dess bokstavsavstånd. Det borde ge en känsla av att vara mer officiell och elegant.

Det är allt! Nu ska du ha en logotyp som ser elegant och vacker ut. Försök att förhandsgranska logotypen med våra modeller och se om du gillar det eller inte.

Jag hoppas att du tycker om att läsa den här guiden och ha en lycklig design med Logomaster! Meddela oss gärna om du har ytterligare frågor. Vårt team svarar mer än gärna på dina frågor.