Teknikfrågor
Hur ringer jag videosamtal med Loopeli?

Videosamtal är Loopelis mest uppskattade funktion.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla samtal via Loopeli är videosamtal där ni ser varandra med ljud och bild. Du ringer via Loopeli appen på din smartphone till huvudpersonens Loopeliapp (Tablet) på surfplattan.

Du behöver ha ett aktivt konto på ”mina sidor” på Loopeli.se för att kunna logga in i appen på din Smartphone. Du använder samma inloggning till ”mina sidor” som när du loggar in Loopeli appen på din smartphone.

Huvudpersonen med surfplattan behöver aldrig logga in eller skapa konto utan väljer ”Videosamtal” på menyn på sin surfplatta och får då upp bilder på sina familjemedlemmar och kan då välja ”ringa xxxxx”

Det är viktigt att din surfplatta har den prestanda som rekommenderas, annars kan det bli bristfällig kvalitén på videosamtalet. Läs mer under – ”Teknik” om du känner dig osäker.