Teknikfrågor
Vad behöver jag ha för kamera på min mobil och surfplatta?

Vilken smartphone eller surfplatta krävs för att Loopeli ska fungera.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har ett samarbete med Elgiganten där vi rekommenderar surfplatta med ställ som vi testat och som fungerar utmärkt för att videosamtala. Tänk på att kvalitet på samtalet påverkas av den internetuppkoppling eller wi-fi ni har.

Det fungerar att använda olika hårdvara inom familjen tex videosamtal från en iphone till en android surfplatta.

Finns behov av högre ljud pga hörselnedsättning kan finns olika alternativ med hörapparat med bluetooth eller extern högtalare. Känner du dig osäker kan du kontakta oss på support@loopeli.se