Funktioner i Loopeli
Vad kan jag som organisatör göra i huvudpersonens app på surfplattan?
Vad kan jag som organisatör göra i huvudpersonens app på surfplattan?

Vad du som organisatör gör på huvudpersonens surfplatta

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du som organisatör är den som etablerar kopplingen mellan din smartsphones Loopeliapp och huvudpersonens Loopeliapp i surfplattans. Huvudpersonen behöver inte ha ett konto eller logga in.

Du bjuder in övriga medlemmar som kommer att synas på huvudpersonens surfplatta.

OBS! Alla familjemedlemmar lägger upp sin egna profilbild på ”mina sidor” Dessa bilder syns i surfplattan hos huvudpersonen när den ska ringa någon i familjen.

Du som organisatör lägger upp profilbild på huvudpersonen i din Loopeliapp på din smartphone vid ihop kopplingen Du kan senare ändra på mina sidor. – denna bild blir synlig för övriga i familjen.

Du som organisatör kan höja/sänka samtalsvolymen under samtal i surfplattan hos huvudpersonen.

Du kan skicka enkla ja/nej/kanske meddelanden till huvudpersonen

Du kan skicka bilder med hälsning (måste alltid vara en hälsning/test till bilderna annars kan de inte skickas iväg.