Användare
Huvudperson
Vad kan huvudperson göra?

Vilka funktioner som finns på huvudpersonens surfplatta

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Huvudpersonen kan videosamtala med sina familjemedlemmar genom att välja ”videosamtal” där man får upp profilbilder med namn på de som är anslutna till Loopelifamiljen på surfplattan.

Huvudpersonen kan svara på inkommande samtal genom att se bild/namn på den familjemedlem som ringer och enkelt välja "vill du svara – ja/nej” . Svara på inkommande meddelanden genom att trycka på stora knappar med ja/nej/kanske som svar på frågan.

Svara på inkommande meddelanden genom att trycka på stora knappar med ja/nej/kanske som svar på frågan.

Njuta av bilder med hälsingar från nära och kära. Alla bilder är med en hälsning och det är enkelt att se vem som skickat bilden.

Lyssna på radio: P1, P2 och P3

Huvudpersonen behöver aldrig skapa konto, logga in eller leta efter en app utan har alltid din Loopeliapp uppe med frågan ”Hej vad vill du göra idag” (lägg till bild).

Se alla funktioner som finns på surfplattan hos huvudpersonen.