Funktioner i Loopeli
Kan även huvudpersonen ringa videosamtal till alla i vår familjeloop?
Kan även huvudpersonen ringa videosamtal till alla i vår familjeloop?

Vilka kan huvudpersonen kommunicera med via sin surfplatta?

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, huvudpersonen ringer enkelt genom att trycka på profilbilden på den som ska ringas upp. Alla samtal är videosamtal med ljud och bild.

Loopeli blir också säkert så huvudpersonen enbart kan ha kontakta via Loopeli appen med de nära och kära som ingår i familjeloopen som familjens organisatör bjudit in.

Det är därför också viktigt att alla verifierar sin e-post, skapar konto och godkänner inbjudan från organisatören.

Viktigt också att alla familjemedlemmar som är inbjudna lägger upp sin profilbild och namn på "mina sidor" på Loopeli.se - det är denna bild som huvudpersonen ser på sin surfplatta.

Vill du veta mer om de funktioner som finns på surfplattan hos huvudpersonen kan du se alla funktioner nedan - videosamtal, bilder och radio.