Teknikfrågor
Vad behöver jag för surfplatta för att Loopeli ska fungera?

Vilken surfplatta som fungerar för att använda Loopeli.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi på Loopeli vill att tjänsten ska passa så många som möjligt som har behovet. Därför har vi utvecklat appen utifrån att det inte krävs någon avancerad eller dyr teknik.

Vi har ett samarbete med Elgiganten där vi testat en surfplatta från Lenovo som fungerar utmärkt att använda. Vi är också måna om hållbarhet och förstå därför också att man kanske vill återanvända surfplattor som kanske inte längre används, eller som skall uppgraderas i familjen. Säkerställ då bara att skärmen är minst 8.6” och att ni kan ha operativsystem Android 6.0 och iOS 13.0.

Tänk på att säkerställa ljudkvaliteten på er surfplatta om huvudpersonen har utmaningar med hörsel. Vi rekommenderar även ett stabilt ställ som är anpassad efter behov.

Surfplattan behöver vara kopplad till internet via Wi-Fi eller mobilt genom 4G/5G.