Teknikfrågor
Jag har raderat appen på huvudpersonens surfplatta och kan inte scanna den nya koden med min Loopeli app på mobilen?
Jag har raderat appen på huvudpersonens surfplatta och kan inte scanna den nya koden med min Loopeli app på mobilen?

Vad du gör om du raderat appen på huvudpersonens surfplatta.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I dagsläget innebär detta att vi behöver börja om från början. En del av säkerheten i familjelooparna innebär att koden i appen som kommer ned till surfplattan är unik. Det vill säga när du registrerat ditt organisatörskonto så kopplas den via din app i din smartphone ihop med just denna specifika appen i surfplattan.

Så om du av någon anledning behöver/behövt byta surfplatta så behöver vi radera era befintliga konton och börja om.

Vi behöver de mailadresser som är kopplade till den första appen som var i surfplattan.

maila dessa till oss på support@loopeli.se

Vi arbetar just nu på en lösning kring hur man gör för att kunna byta ut surfplatta i familjeloopen utan att behöva börja om.