Teknikfrågor
Behöver jag ha ett Apple-ID eller Google Play konto för att kunna ladda ner Loopeliappen?
Behöver jag ha ett Apple-ID eller Google Play konto för att kunna ladda ner Loopeliappen?

Du behöver ha ett Apple-id eller Google Play konto för att kunna ladda ner även gratis appar.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja.

Du behöver ett Apple-ID och en betalningsmetod för att hämta och köpa appar från App Store. Du kan behöva registrera en betalningsmetod trots att du bara hämtar gratisobjekt.

Innan du kan börja ladda ned och köpa saker i Google Play Butik-appen måste du lägga till ett Google-konto på enheten.