Abonnemang
Kan jag vara medlem i mer än en familjeloop?

Kan jag ha fler än ett Loopeliabonnemang?

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ha flera loopeliabonnemang och ingå i flera familjeloopar - men inte med samma mailadress.

Du kan teoretiskt ha 10 mobiltelefoner med 10 Loopeliappar och 10 olika mailadresser och ingå i 10 olika familjeloppar.

Men om du bara har en mobiltelefon så kan du bara vara inloggad i en familjeloop åt gången och det blir en utmaning om någon från en annan familjeloop försöker inga dig.

Du kan givetvis logga in och ut ur appen med olika mailadresser.

Men inom kort kommer du kunna ha en mailadress och vara medlem i flera familjeabonnemang och du kan använda en och samma app för alla familjer.