Abonnemang
Vad är ett Loopeliabonnemang?

Vad är ett familjeabonnemang på Loopeli?

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Loopeli är ett familjeabonnemang som betalas av organisatören och kostar 99kr/månad, utan bindningstid.

Tjänsten finns både i appstore och google playstore

och är till för att underlätta kontakten till ex. en familjemedlem som har utmaningar att hantera dagens teknik men ändå vill ta del av möjligheten att videosamtala, titta på bilder och få meddelanden från sina nära och kära.

Tjänsten gör det enkelt att kommunicera då huvudpersonen inte behöver logga in, hitta en app bland andra, behöva hantera fler olika appar för olika funktioner så som tex bilder, videosamtala eller svara på meddelanden.