Abonnemang
Jag har problem med att att logga in i appen

Kan inte logga in i Loopeliappen

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Börja med att logga in på ”mina sidor” på Loopeli.se för att se att ditt konto är aktivt. Kan du inte logga in så be din organisatör att logga in och se vilken mailadress du är inbjuden med.

Är det rätt mailadress, men du har fel lösenord så klickar du på "glömt lösenord"

Se till så att du kan logga in på mina sidor.

Testa sen att uppdatera din app på sin smartphone genom att gå in på Google Playstore eller Appstore och uppdatera Loopeliappen, testa nu att logga in.

Fungerar inte det kan du prova att stänga av din telefon och prova logga in i Loopeli appen igen.

Fungerar inte något av ovan ber vi dig höra av dig till support@loopeli.se