Abonnemang
Varför måste jag ange mitt kortnummer för att testa fritt 30 dagar?
Varför måste jag ange mitt kortnummer för att testa fritt 30 dagar?

Testa fritt i 30 dagar behövs registrering av kort av familjens organisatör

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Då du ska koppla ihop din smartphone med surfplattan, bjuda in familjemedlemmar och komma igång med tjänsten så vill vi undvika att du ”faller ut” som kund efter dina 30 dagar fritt om du vill fortsätta.

Känner du dig osäker från början kan du direkt via ”mina sidor” säga upp ditt abonnemang, då har du Loopeli i 30 dagar och sedan avslutas abonnemanget.

Vi vill bara påminna dig om att förlänga det i god tid så du ska undvika att du behöver börja om registreringen från början med nytt mail och konton.