Abonnemang
Kan vi ha två huvudpersoner i Loopeliabonnemanget?

Hur ni gör om ni har två eller fler huvudpersoner i familjen

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta är något vi jobbar på. Just nu finns följande alternativ:

Du behöver skapa två olika Loopelikonton med olika e-postadresser och lösenord.

Du kan vara antingen organisatör eller familjemedlem i ett eller båda kontona.

Om du inte har 2 telefoner så kan du bara ha en Loopeliapp i telefonen.

Utmaningen är då att du kan bara vara inloggad i ett familjekonto åt gången.

Du måste vara inloggad i din Loopeliapp på mobilen för att tjänsten ska fungera.

Surfplattan kräver dock aldrig något inlogg.

Du kommer inom kort kunna vara medlem i flera konton med samma mailadress.