Användare
Familjemedlem
Hur gör jag när jag blivit inbjuden i en Loop?

Instruktioner hur du kommer igång med Loopeli från att bli inbjuden till att ladda ner Loopeli appen till din smartphone.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du behöver bli inbjuden av familjens organisatör som sköter familjekontot via sina "mina sidor" på loopeli.se

Du får en inbjudan per e-post. OBS! Glöm inte att kolla i skräpkorgen om du inte fått den inom 20 minuter. Har du inte fått inbjudan be din organisatör skicka igen och kontrollera e-post adressen.

Genom att acceptera inbjudan kommer du till ett fönster där du ska skapa ett lösenord. När detta är gjort är du en del av familjeloppen du just blivit inbjuden till.

I detta läget står du som "anonym användare" och utan profilfoto så huvudpersonen med surfplattan vet inte vem du är. Vi rekommenderar därför att du loggar in på ”mina sidor” på Loopeli.se, klickar på "min Profil" uppe till höger. Sedan "profil" Här skriver du in ditt namn och laddar upp en profilbild som kommer att synas på huvudpersonens surfplatta.

Det kan lite tid innan ditt namn och bild dyker upp på surfplattan då det sker i samband med att ni ringer upp surfplattan. Det brukar hjälpa att logga in och logga ut ur appen och sedan ringa upp surfplattan så transporteras dina uppgifter till surfplattan.

Ladda ner Loopeli appen till din smartphone via Google Play eller App Store.

(För att ladda ner appen behöver du ha ett aktivt apple-id eller ett Google Play konto)

Appen är gratis att ladda ner. Tjänsten betalas via organisatörens konto – 99kr/månaden för hela familjen (upp till 7 personer).

Du sköter all kommunikation till huvudpersonens surfplatta via Loopeliappen på din mobil.

Ändra lösenord eller ändra din profilbild hanterar du via ”mina sidor”.

Det är samma e-post och lösen till både ”mina sidor” och Loopeliappen.