Support
Jag kan inte logga in i appen som organisatör / familjemedlem
Jag kan inte logga in i appen som organisatör / familjemedlem

Hur du loggar in i Loopeliappen på din smartphone

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna logga in i appen behöver du ha skapat ett konto på Loopeli.se

Du loggar in i appen med samma lösen/mail som på ”mina sidor” - https://my.loopeli.se/login

Som familjemedlem blir du inbjuden av familjens organisatör genom mail. när du accepterar inbjudan hamnar du i ett registreringsfönster där du fyller in dina personuppgifter och skapar ett konto. Du kommer dyka upp i familjens abonnemang när du konto är skapat. Med dessa uppgifter loggar du sedan in i Loopeliappen.

Klicka här om du inte kan logga in på "Mina sidor"

Säkerställ att ni har ett aktivt familjeabonnemang på Loopeli via familjens organisatör.