Användare
Familjemedlem
Jag kan inte logga in på ”mina sidor” som familjemedlem

Vad du gör när du inte kan logga in på "mina sidor"

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Mina sidor hittar du på Loopeli.se. Det är samma inloggningsuppgifter till "mina sidor" som när du loggar in i Loopeli appen på din smartphone.

Börja med att testa att skapa nytt lösen genom att använda ”glömt lösen” du får en länk till din e-post där du kan skapa nytt lösen. Ibland kan det också strula med webbläsaren som kommer ihåg din historik.

Prova rensa historik och öppna nytt fönster eller en ny browser.

Annars säkerställ med familjens organisatör att ni har ett aktivt Loopelikonto och att du fortfarande är en del av denna familjeloop.