Support
Jag kan inte ladda ner appen i surfplattan eller min smartphone
Jag kan inte ladda ner appen i surfplattan eller min smartphone

Hur du kommer igång med Loopeli

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Börja med att säkerställa att din hårdvara och operativsystem uppfyller Loopelis minimum krav –

Surfplattan : Android 6.0 eller iOS 13.0

Smartphone : Android 5.0 eller iOS 13.0

Säkerställ att du har uppkoppling till wi-fi eller 4/5G

Säkerställ att du har ett aktivt Google play eller App Store (apple-id) konto.

OBS! Du börjar alltid med att som organisatör registrera ett Loopeli familjeabonnemang på Loopeli.se.