Support
Jag kan inte koppla ihop surfplattan med mobilen

Hur du kopplar ihop ert Loopeli konto med surfplattan hos huvudpersonen.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du laddar ner och öppnar Loopeliappen första gången så möts du av en inloggningssida.

Om du är familjens organisatör och har registrerat ett familjekonto på loopeli.se / mina sidor så använder du de inloggningsuppgifterna för att logga in i appen.

Du kommer nu till en sida där du ska länka ihop din app i din smartphone med en surfplatta.

För att koppla ihop din smartphone med surfplattan ska du ladda ner Loopeliappen till surfplattan (Loopeli Tablet) och när du öppnar den så ser du en bokstavskod.

Surfplatans bokstavskod (6 bokstäver) skall skrivas in i smartphonens app

Följ instruktionerna och slutför registreringen genom att trycka på "Bekräfta Manuellt" på surfplattan

Detta steg genomförs enbart av familjens organisatör dvs personer som skapar ert Loopeli familjeabonnemang på Loopeli.se. Övriga inbjudna behöver inte göra detta steg för att koppla ihop sin mobil med surfplattan utan organisatören sköter detta.

OBS! Viktigt! radera inte appen från surfplattan när den har använts ( kopplats ihop med en organisatörs konto) Detta då koden är unik. Kontakta oss istället innan på support@loopeli.se

Har du redan hunnit radera app på surfplattan kontaktar du support@loopeli.se