Support
Jag kan inte ringa till surfplattan?

Hur du ringer från smartphone till surfplattan

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Säkerställ att du kan logga in på ”mina sidor” på loopeli.se och att ni har ett aktivt Loopeli konto i er familj. ( dvs att organisatören har ett betalkort kopplat till abonnemanget)

Kan du logga in i Loopeliappen på din smartphone men kan inte ringa huvudpersonen?

Prova med att logga ut ur appen, radera appen

På Andriodtelefoner gör du det via

Inställningar

Appar

Loopeliappen

Lagring

Rensa cache och data/appdata

Backa ett steg

Avinstallera appen.

Starta om telefonen och ladda ner appen igen.

Prova med att logga in i Loopeliappen igen och testa att ringa.

Fungerar övriga funktioner så som skicka meddelanden och bilder kan du kolla att du har tillräckligt med uppkoppling för att kunna ringa ut.

Fungerar inget kontakt oss på support@loopeli.se