Support
Jag har raderat appen på huvudpersonens surfplatta och kan inte scanna den nya koden med min Loopeliapp på mobilen?
Jag har raderat appen på huvudpersonens surfplatta och kan inte scanna den nya koden med min Loopeliapp på mobilen?

Vad du gör om du raderat Loopeli appen från huvudpersonens surfplatta.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Dessvärre är det en unik koppling mellan surfplattan och ditt organisatörskonto. Dvs första gången du registrerar ditt konto så kopplas det ihop med en unik app på en surfplatta. Om appen i surfplattan raderas så försvinner kopplingen mellan kontot och just den surfplattan. Så när du laddar ner en ny app i surfplattan så måste den kopplas ihop med ett nytt konto eller så måste vi radera ditt första registrerade konto och sedan koppla ihop dem igen.

Inom kort så kommer vi kunna koppla ihop en ny surfplatte-app med ett befintligt konto.