Support
Jag får ingen QR-kod eller bokstavskod på surfplattan.

Hur du får fram en QR-kod eller bokstavskod för att kunna koppla ihop surfplattan med smartphone.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Säkerställ att du följt alla steg på https://loopeli.se/kom-igang/

Titta även på filmen nedan för att se hela registreringsföroppet.

Har du raderat Loopeli appen på surfplattan? Kontakta oss på support@loopeli.se.

Säkerställ att surfplattan har Operativsystem lägst: Android 6.0 eller iOS 13.0. Samt internetuppkoppling via Wi-Fi alternativt 4G/5G.

Säkerställ att du laddat ned rätt app till surfplattan: Loopeli tablet.