Teknikfrågor
Går det att koppla ihop mer än en surfplatta i en familjeloop?
Går det att koppla ihop mer än en surfplatta i en familjeloop?

Fler surfplattor inom Loopeli familjen

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I dagsläget går det inte. Men vi arbetar på en lösning.

Huvudpersonen måste i dagsläget ha en surfplatta och de andra familjemedlemmarna en smartphone.

Huvudpersonen kan heller inte ha en smartphone då appen "lägger sig överst" på skärmen.

Detta för att syftet är att man inte ska kunna virra bort sig bort sig bland apparna på skärmen.