Teknikfrågor
Hur uppdaterar jag till nya appen?

Här kan du läsa dig till hur du uppdaterar din telefon och surfplatta till Loopelis nya app

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla i familjen måste uppdatera till den nya appen senast 1 juni 2023.

Apple Iphone

Säkerställ att du har Användarnamn och lösenord. Har du glömt dem så klicka på "Glömt lösenord" på inloggningssidan"

1. 1. Håll ner Loopeliapps-ikonen
    2. Välj "ta bort app"
    3. Klicka på denna länk och ladda ner en ny Loopeliapp: https://apps.apple.com/ro/app/loopeli/id1498086721
    4. Logga in i Loopeliappen med dina befintliga inloggningsuppgifter
    5. Öppna menyn på sidan genom att klicka på ☰ ikonen i höger hörn
    6. Välj "Återanslut till surfplattan"
    7. Gå nu över till surfplattan (kan vara en Apple Ipad eller Androidsurfplatta) och påbörja uppdateringen där för att sedan komma tillbaka hit.
    8. När appen har uppdaterats på surfplattan, skanna QR-koden eller skriv i de sex bokstäverna som syns på surfplattan här i din mobilapp
    9. Tryck på "Anslut enheter"

Apple Ipad

1. Om Loopeli är framme på skärmen kan du dubbelklicka på "hemknappen"
2. Tryck och håll nere Loopeliapps-ikonen
3. Radera appen när "X" knappen kommer upp.
4. Följ denna länken och ladda ner den nya Loopeliappen. https://apps.apple.com/ro/app/loopeli-for-tablets/id1545904532
5. Installera appen
6. Starta Loopeliappen genom att klicka på ikonen.
7. Scanna QR-koden som kommer upp på Ipaden med din app i mobiltelefonen eller skriv i de sex bokstäverna.
8. När koden är införd/avläst i Loopeliappen i telefonen trycker ni på "bekräfta manuellt" på surfplattan.

ANDROID telefon

Säkerställ att du har Användarnamn och lösenord. Har du glömt dem så klicka på "Glömt lösenord" på inloggningssidan"

1. Tryck och håll nere Loopeliapps-ikonen på telefonen;
2. Radera appen genom att trycka på "Ta bort"
3. Följ denna länk och ladda ner den nya appen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loopeli.carer&hl=en&gl=US
4. Loggan in med dina befintliga inloggningsuppgifter
5. Öppna menyn på sidan genom att klicka på ☰ ikonen i höger hörn
6. Tryck "Återanslut till surfplattan"
7. Gå nu över till surfplattan (kan vara en Apple Ipad eller Androidsurfplatta) och påbörja uppdateringen där för att sedan komma tillbaka hit.
8. (Efter att appen har uppdaterats på surfplattan), -Skanna QR-koden eller skriv in de sex bokstäverna som visas på surfplattan i din app på din mobilapp
9. Tryck på "Anslut enheter"

ANDROID surfplatta

1. Lås upp Loopeliappen från skärmen:

• LENOVO: Dra fingret från botten av skärmen och stanna till i 2-3 sekunder så "lossnar" appen från startsidan, sen kan ni "swipa " bort den.

• Samsung: "swipa" upp den gråa baren nedifrån skärmen. Håll inne de två yttersta symbolerna samtidigt med två fingrar så "lossnar appen" från startsidan. nu kan ni trycka på symbolen i mitten för att stänga ner appen.

2. Tryck och håll nere Loopeliapp-ikonen på surfplattan;
3. Radera appen när knappen "Ta bort" dyker upp
4. Följ denna länk och ladda ner den nya Loopeli appen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loopeli.elder&hl=en&gl=US
5. Installera appen
6. Starta appen genom att hålla nere "Loopeli for Tablets" ikonen
7. Scanna QR-koden med din Loopeli app på din telefon eller skriv in de sex bokstäverna manuellt
8. När du skrivit in koden eller scannat QR-koden till din mobil app väljer du "Bekräfta manuellt" på surfplattan