Teknikfrågor
Refresha Loopeli appen i surfplattan

Ibland krävs det att appen refreshas "nollställs" i surfplattan för att alla nya inställningar ska börja gälla.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om det är så att Loopeli inte funkar tillfredställande så finns det två sätt att refresha appen. dvs "nollställa" den

1. Enkel refresch ( - Se bifogad film )

- Beroende på vilka modeller ni har så gör man på olika sätt.

Lenovo/nyare Ipads/nyare Iphones: Dra fingret långsamt nerifrån skärmens kant upp mot mitten, då ska använda appar "släppa" och bli miniatyrer. Dessa ska du nu sätta fingret på och swipa upp/bort

- Samsung surfplattor har 3 vertikala streck nere till höger på skärmen, tryck på dem och swipa bort loopeliappen.

-Refrescha även Loopeliappen i telefonen

2. Radera appen i surfplattan och återkoppla den mot kontot

1. Lossa Loopeliappen på surfplattan

2. Håll inne Loopeli app ikonen med fingret

3. Radera appen

4. gå in på Play Store / Appstore och ladda ner Loopeli på nytt

5. Godkänn / tillåt frågorna och markera att appen får "visas överst / ovanpå andra appar"

6. Inne i organisatörens Loopeliapp på telefonen finns uppe till höger 3 vågräta streck

7. Klicka på "Återanslut till äldre"

8. Scanna QR-koden eller skriv i bokstavskoden från surfplattan

9. Tryck på koppla enheter på telefonen

10. Tryck nu "Bekräfta manuellt" på surfplattan

-Refrescha även Loopeliappen i telefonen