Hoe gebruik je Lyra WMS
Gebruikers & rechten
Gebruikersrollen aanmaken, wijzigen en toewijzen aan gebruikers
Gebruikersrollen aanmaken, wijzigen en toewijzen aan gebruikers

Door rechten aan gebruikersrollen toe te wijzen kan je zelf instellen wat gebruikers en fulfilmentklanten mogen doen en zien.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verschillende gebruikers hebben verschillende bevoegdheden en dan is het verstandig om verschillende rollen toe te wijzen met meer of minder rechten. Dit kan voor zowel voor gebruikers in het magazijn als voor fulfilmentklanten.

Gebruikersrol aanmaken en rechten wijzigen

Standaard zijn er 4 gebruikersrollen aangemaakt en de rechten van deze rollen kan je simpelweg wijzigen of je kan nieuwe gebruikersrollen aanmaken mocht dit niet voldoende zijn.

1. Klik vanuit Instellingen op Gebruikersrollen.

2. Klik rechtsboven op + Nieuwe rol maken.

3. Vul een Naam in en selecteer welke rechten je wilt toewijzen aan de nieuwe rol.

4. Sla vervolgende de nieuwe Gebruikersrol op door op Opslaan te klikken.

Als je enkel de rechten wilt wijzigen van een bestaande Gebruikersrol kan je een bestaande Gebruikersrol openen en hier de rechten van wijzigen en deze Opslaan.

Gebruikersrol toewijzen aan gebruikers

1. Klik vanuit Instellingen op Gebruikers.

2. Hier vind je een lijst aan alle gebruikers waaronder ook de accounts van alle fulfilmentklanten. Open een account door op Weergeven te klikken naast de gebruiker die je wilt wijzigen.

3. Hier kan je onder Rechten selecteren welke rol je wilt toewijzen aan deze gebruiker.

4. Klik op Opslaan zodra je de wijzigingen hebt gemaakt.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt een gebruikersrol gewijzigd en toegewezen.