1. Sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Reitit ja Liput -sovellus on ladattavissa Android puhelimille Google Play -sovelluskaupasta

ja Applen puhelimille App Store sovelluskaupoista.

2. Sovelluksen käyttöönotto

Kirjaudu sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja käy sen jälkeen aktivoimassa sovellus sähköpostiisi tulleesta viestistä. Aktivointi voidaan tehdä puhelimeen asennetun sähköpostiohjelman kautta klikkaamalla sähköpostissa olevaa "Akivoi sovellus" -linkkiä tai vaihtoehtoisesti syöttämällä sähköpostiin tullut 6-numeroinen PIN-koodi sovellukseen.

3. Omien tietojen lisääminen

Jotkut matkaliput vaativat matkustajan tietoja (nimi, puhelinnumero) ennen lipun ostamista. Omia tietoja voi lisätä ja muokata sovelluksen "Omat Tiedot" -valikosta.

4. Maksukortin lisääminen

Lisää maksukortin tiedot "Maksuvälineet" -valikon kautta. Voit lisätä useita maksukortteja ja valita lipun oston yhteydessä, miltä maksukortilta lippu maksetaan.

Varmista pankistasi, että käyttämälläsi pankki- tai luottokortilla Internet-maksut ovat sallittuja. Maksukortin lisäämisen yhteydessä sinun on tehtävä vahva tunnistautuminen pankkisi tunnistautumissovelluksella tai tunnuslukukortilla.

Jos olet jo ottanut puhelimellasi käyttöön Google tai Apple Pay -maksamisen, tätä ehdotetaan automaattisesti maksutapana Reitit ja Liput -sovelluksessa.