1. Sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Lataa Reitit ja Liput -mobiilisovellus sovelluskaupasta. Google Play/App Store.

2. Sovelluksen käyttöönotto

Rekisteröidy sovellukseen sähköpostiosoitteellasi ja aktivoi sovellus sähköpostiisi tulleesta viestistä. Salasanaa et tarvitse.

3. Syötä koodi

Syötä Puolustusvoimilta saamasi koodi sovelluksen valikon kohdasta Syötä koodi. Koodin syöttämisen jälkeen voit hankkia matkalippuja 0 €-hintaisena, pois lukien VR:n junat.

4. Matkan hakeminen

Hae matka sovelluksen reittihausta syöttämällä Mistä ja Minne -hakukenttiin osoitteet ja aseta matkustuspäivä sekä rajaa hakuasetuksista juna pois.

5. Vuoron valinta

Valitse sopiva vuoro tai matkaketju hakutuloksista.

6. Lipputuotteen valinta ja hankinta

Tarkista matkan kokonaisuus reittisuunnitelmasta, valitse sopivat lipputuotteet ja hanki matkaliput. Paikallisliikenteessä sovellus osaa ehdottaa oikeaa lipputuotetta. Matkahuollon kaukoliikennevuoroissa vaihda oletusmatkustaja (Aikuinen tai nettitarjous) Varusmieheksi, jos lipputuote on saatavilla.