Många lärare undervisar i samma klasser och har därför behov av att kunna dela ut övningar till samma elever, men också kunna se vad eleverna har gjort innan. Då är funktionenen Dela klass väldigt bra. Det kan också vara bra att kunna dela klass när en vikarie är på plats, eller om fritidspedagogerna vill kunna dela ut övningar till eleverna.

Såhär enkelt är det:

• Gå till fliken Elever

• Till höger om den Klass eller Grupp du vill dela har du en blå knapp som ser ut såhär:

• När du klickar på den så kommer en lista med alla lärare på din skola upp.

• Välja den eller de lärare du vill dela din klass/grupp med och tryck sedan på Spara.

Se nedan hur du gör från iPad