Licenser
Kan jag testa Magma gratis?

Klart du kan testa Magma kostnadsfritt!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla nya användare får testa Magma under en 30 dagars gratis provperiod, då kan du och dina elever använda verktyget hur ni vill.
Skapa ditt lärarkonto här.

Vi erbjuder även längre provperioder, då användarna hinner bekanta sig ännu mer med tjänsten och alla dess funktioner. Denna förlängda provperiod lämpar sig bäst om ni är ett par lärare på skolan som vill prova tjänsten. Vi kommer därför be er göra en utvärdering efter testperiodens slut.

Är det något som intresserar dig? Be den ansvariga för digitala tjänster på kommunen höra av sig till oss på hej@magma.se