Det går bra att göra prov med olika klasser eller grupper (av en eller flera elever) vid olika tidpunkter. Men det gäller att hålla tungan rätt i mun 😉

Så här gör du om du har Klass 1 och Klass 2. (Notera att det också kan vara grupper av elever eller enskilda elever).

1. Skapa ett prov och dela ut till Klass 1 och Klass 2.

2. Starta provet (båda klasserna kommer ha tillgång).

3. Genomför provet med Klass 1 och be eleverna lämna in provet när de är klara.

4. Pausa provet genom att trycka Stopp-knappen.

5. Vid tillfället då Klass 2 ska göra provet, tryck på Fortsätt-knappen.

6. När Klass 2 är klar, be eleverna lämna in provet.

7. Stoppa och rätta provet.

Du kan också skapa ett prov, och sedan duplicera det (tryck på kugghjulet och välj duplicera) och dela ut till ytterligare en klass/grupp/elev, då kommer de dock inte synas i samma Resultatmatris.