Tips för att skriva multiplikationstecknet och variabeln X på iPad

Upplever ni att det är klurigt att få till multiplikationstecknet x och variabeln X när ni skriver i svarsrutan på iPad?

Julia avatar
Skrivet av Julia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Multiplikationstecknet x och variabeln X kan ibland blandas ihop beroende på HUR tecknen skrivs. Det är nämligen lite skillnad på hur tecknen ser ut och skrivs i svarsytan. Multiplikationstecknet x är lite mindre och variabeln X är större och i annat typsnitt. Kika på nedan klipp som visar skillnaden så blir det lite lättare att se att man fått till rätt typ av X-tecken.

Är det fortfarande klurigt så kan ni alltid använda er av tangentbordet ovanför svars-knappen för att skriva båda typen av X.