Ser det ut såhär när du loggar in i lärarwebben? Dina övningar syns inte och filterknappen uppe till höger är borta.

1. Hitta uBlock-symbolen i webbläsarens tillägg. Syns den inte direkt så kan du hitta den genom att trycka på den svarta pusselbiten.

2. Högerklicka på symbolen och välj sedan "Alternativ"

3. Gå in i fliken "Pålitliga webbplatser". På varsin rad längst ned skriver du in följande adresser: https://teachers.matteappen.se/login, https://students.matteappen.se/login och https://teachers.matteappen.se/exercises. OBS! Klistra in en länk i taget. Tryck sedan på den gula knappen "Verkställ ändringar".

Det du gör här är att lägga in Matteappen som pålitlig webbplats.

4. Gå tillbaka till lärarwebben och tryck CTRL + Shift + R. Nu ska dina övningar och filterknappen synas igen.

Skriv till oss i chatten om du behöver mer hjälp!