Magmas Startguide
Skapa lärarkonto med Skolfederation

Guide för hur du steg för steg skapar ditt lärarkonto med Skolfederation.

Julia avatar
Skrivet av Julia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Börja med att gå till startsidan för vår lärarplattform: https://teachers.matteappen.se/login

1. Tryck på Skapa lärarkonto gratis.

2. Välj Skapa konto med Skolfederation, du kommer då slussas vidare till Skolfederations inloggningssida.

3. Sök upp din kommun och tryck på Logga in. Då omdirigeras du till din kommuns egna portal.

4. Fylla i dina uppgifter och tryck Logga in. Du kommer nu skickas tillbaka till Magma.

5. Ditt namn och e-post kommer här hämtas automatiskt. Kontrollera att det stämmer. Tryck sedan på Nästa.

6. Beroende på kommun kommer din skola hämtas automatiskt, är rullistorna tomma får du själv leta upp dina kommun och skola. Bocka i rutan för användaravtal och tryck på Skapa konto. Du kommer nu slussas direkt in i Magma.

KLART! Ditt lärarkonto är skapat! 😄