Magmas Startguide
Skapa lärarkonto med Microsoft eller Google

Skapa ett konto och logga in med Microsoft eller Google

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Skapa ett genom att gå in på: https://app.matteappen.se och tryck på den blåa texten Skapa ett här längst ner på skärmen.

2. Välj sedan om du vill skapa ett konto med Microsoft eller Google:

3. Logga sedan in på Microsoft eller Google med dina inloggningsuppgifter för den tjänsten.

4. När du har loggat in med Google eller Microsoft så ska du välja Lärare för att skapa ett lärarkonto! Kontrollera att uppgifterna som fylls i stämmer, tryck på Nästa.

5. Välj Land, Kommun/Huvudman och Skola. Läs sedan igenom och acceptera användaravtalen och tryck på Skapa konto.

6. Klart! ✅ Nästa gång du ska logga in, tryck på Google eller Microsoft ikonen så loggas du in automatiskt!