Hantera elevkonton
Skapa elevkonto med Microsoft och Google

Skapa ett konto och logga in med Google och Microsoft

Elin avatar
Skrivet av Elin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du som elev kan skapa ett konto kopplat till din google eller Microsoft konto!

1. Gå till https://app.matteappen.se/signup och välj ifall du vill skapa ett konto med Microsoft eller Google.

Logga in på ditt Microsoft eller Google konto.

När du har loggat in med Microsoft/Google så får du välja om du ska skapa kontot som lärare eller elev. Välj Elev. Då kommer dina uppgifter fyllas i automatiskt.

Kontrollera att uppgifterna ärr rätt och tryck på Nästa.

Skriv sedan in Klasskoden du fått av din lärare. Om du inte har fått en klasskod, fråga din lärare!

Nu har du skapa ett konto på Magma kopplat till ditt Google eller Microsoft konto!