Vanliga frågor
Rapporter på elevernas resultat i Magma

Här visar vi hur du kan se rapporter över dina elevers resultat i Magma!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du genomfört en övning med dina elever kan du se rapporter med elevers resultat i Magma. Här visualiserar vi resultatet utifrån det matematiska område som de har testat. Du behöver alltså inte längre beställa en rapport för att få tillgång till dessa! 💡

Så här hittar du rapporterna i Magma:

• Gå till fliken Övningar.

• Klicka på den övning du vill se en rapport för.

• Klicka på Statistikhjul.

Här ser du en översikt över hela klassens resultat uppdelat efter det område som testats. Du kan även klicka på enstaka elevers namn (på vänster sida) för att få en översikt över enskilda elevers resultat var för sig.

• För att se vad färgerna i Cirkeldiagrammet betyder, klicka på infoknappen:

• För att Skriva ut rapporten, klicka på Skrivaren. Även Resultatmatrisen och Områdesmatrisen finns med längst ned i denna utskrift:

• Du kan ladda ner resultatmatrisen som en excelfil om du klickar på denna ladda ner-knappen:

Har du frågor, funderingar eller vill lämna feedback om funktionen? Tveka inte att skriva till oss i chatten! 😄